We bought a zoo



Om ni inte har sett den, se den!
Precis sådär ska en film vara. En typisk Martina-film. Ååh jag älskar den. Och tror ni jag blev liiite i från mig?? Jag vill också ha en egen djurpark!!

Snabbis

Snabb update!

Har varit och kört med bilskolan i dag och kollat på en annorlunda och intressant ridlektion. Fick nyss reda på att jag hamnar att jobba i morgon så nu blir det film mys med älskling och sen tidig läggdags. Hörs i morgon!



Sötkissen säger Hej!

Underbar söndag

Denna strålande vackra perfekta söndag började med att jag och älskling vaknade vid 11 och åt frukost. Sen gick vi på en promenad till stallet och fixade hos hästen min. På vägen hem svängde vi in vid Elins jobb och köpte glass. Eftermiddagen spenderades hos svärföräldrarna där vi tvättade älsklingens bil (Okej Sebben tvättade och jag låg och solade...) Hehe. (Hör och häpna everybody, jag Martina Bleknos Nordlund fick bikinirand på ryggen!) Och nu i kväll har vi ätit tortillas/tacos med Elin & Benjam. Så gott så gott! Och nu vankas det den obligatoriska söndags skräckisen med fruktsallad som efterätt!





tumme upp!





Snart börjar Euroviisut som det så fint heter i Finneland men samtidigt är det en perfekt sommarkväll för att sitta ute och grilla med vänner... Dilemma dilemma... Men det är i vilket fall en fin lördag så det ger vi tummen upp för!

Puss på min älskling!



Hoppas ni har en underbart bra lördag allihop, för det har jag!

Och hörni!! Missa för allt i världen int Eurovisionen i kväll!!

Klantarsle

Ni som känner mig vet att jag har en tendens att alltid klanta mig... Som att snubbla över en gren eller inte tänka två sekunder framåt innan jag handlar. Och detta hände även i går när jag och Elin hälsade på Bensko på hans arbetsplats..
Det lät ungefär så här...

Bensko: Ni ska prov skåda hu bra ja ha laga fast hade boxningssätzi i tazi tide! Prov hopp å häng i a så ska ni få si att tazi kombär ner föri sätzi!! (Lyckligtvis kom inte taket ner men...)

Elli: Okej prov tu Martina!

Martina: Jaja!


Dumma Martina ställer sig bakom säcken och tar ett stadigt tag och hoppar smidigt upp. Hon reflekterar inte över att det står ett pingisbord 10 cm framför henne och givetvis slår hon knäna rakt i bordet. Bra Martina bra.
Här kommer även en fin liten illustration för den som inte förstod...



Det bör även tillägas att jag i alla fall lyckades glädja mina kamrater...

Ett nygammalt liv

Ett nygammalt liv är:

  1. Det liv jag lever
  2. Ett väldigt dåligt bloggnamn
  3. Den kanske sjunde bloggen jag skapar?
  4. Ett försök till att fördriva mina dagar

 

Okej. En reflektion över ettan. Eftersom jag nu flyttat tillbaka efter tre år (okej två och ett halvt) från våra grannar svenskarna till den plats där jag levt hela min barndom och min tonårstid. Jag kanske förresten fortfarande är tonåring?? Nej jag väljer att kalla det ungdom/nästan vuxen. Jag är ju trots allt myndig. Nåväl, med ett nygammalt liv menar jag alltså att jag är tillbaka i mitt gamla liv med några nya förändringar.

Tvåan behöver vi inte ens diskutera. Inga andra namn jag kunde komma på var tillgängliga. Jag orkade inte tänka ut något bättre helt enkelt. Och vem vet hur länge och om jag kommer fortsätta blogga denna gång....

Trean. Ja det säger ju ganska mycket om mina egenskaper att hålla bloggar vid liv...

Fyran. Ja vi får nu se hur det går...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0