Torsdagsfunderingar

Ooh va jag e dålig på att blogga... Min kamera har gått sönder också. Eller den fungerar men uppe i vänstra hörnet på bilden kommer en svart "båge", antar att katterna har lekt med den och haft den i golvet.... Skoj.
 
På tal om mina katter kan jag ju berätta om när lurven simmade i wc-stolen. Vi satt och såg på film med Anton & Lissi när det hördes ett konstigt ljud. Vi satt och undrade vad det var innan jag insåg att det kom från wcn. Och mycket riktigt hade kattungarna lekt på wc-stolen och lurven hade varit osmidig och ramlat dit... Galna katt. Jag kan säga att hon fick genomlida en grundlig tvätt efteråt.
 
Nu sitter jag här och väntar på att dagen ska gå fort. Dels för att det är tråkigt att vara ensam ledig och dels för att det är min födelsedag i morgon. Hehe. Inte för att det är något speciellt med att fylla 19. En ganska onödig ålder egentligen..
 
En galen kattunge försöker överrösa mig med kärlek medans jag lyssnar på Antons orkester. Grymt bra är dom. Gå in och gilla deras facebook sida om ni inte redan har gjort det!
 
Eftersom jag inte har några nya bilder att visa får ni se en bild från förra sommaren.
 
 
 
 

Mycket bättre än så blir det inte

Midsommar 2012
 

Perfekt väder. Underbara vänner. Mycket skratt. Dansa. Se på både solnedgång och soluppgång med världens finaste. Grilla. tälta. Festa hela natten lång.
 
Mycket bättre än så blir det inte.
 
Nu är det bara att vänta till nästa helg då det blir ännu mera party. 19-års dagen är nämligen på inkommande samt lite annat skoj! Vi hörs!

Midsommarafton

Nu vill jag önska alla en glad midsommar!
Och fira lugnt :)
 
 

Släpp kaggen fri, du är fin som du är!

Alltid detta drama kring kvinnors utseende. Det här är en fråga som världen aldrig kommer att växa i från. Vad som är snyggt eller inte hos en kvinnas kropp. Och överraskande nog finns det inget rätt eller fel svar på den frågan heller. Det är upp till var och en vad man upplever är snyggt. Men det jag tycker är synd är att tjejer ska må dåligt över sitt utseende bara för att det finns vissa förvrängda syner på hur man ska göra för att få den perfekta kroppen. Vad är den perfekta kroppen? Är det att se ut som Megan Fox eller Shakira? Ja, dom är snygga och inte är det många tjejer som hade tackat nej till att se ut så. Inklusive mig själv. Men blir man lyckligare då? Blir man verkligen det?? Jag tvivlar. Därför väljer jag att äta den mat jag tycker om och unna mig något gott om jag vill ha det. Och jag är inte fet. Men jag är absolut inte smal heller. Jag är väl normal antar jag. Normal för att vara mig. För om vi drar en gräns som vi kallar normal för alla tjejer, var skulle den gränsen gå? Nej det går inte. Vissa är smala naturligt och vissa är runda naturligt. Om man då väljer att ändra på sin kropp så snälla gör det sunt! Svält inte ihjäl er. Bli inte träningsnarkomaner. Hitta något ni tycker om att göra och gör det i stället. Det kommer att löna sig i slutändan. Jag lovar. Stirra er inte blind på den sizen ni vill vara och tvinga er ner i den. Nej, köp den storlek som passar i stället fast den är en storlek eller två större än den du egentligen vill ha. Jag lovar att det ser mycket bättre ut. Ät nyttig mat och rör på er så ni mår bra. Acceptera hur ni ser ut. Unna er något gott om ni vill ha det. Livet är för kort för att svälta ihjäl! Och om ni tycker om att träna, gör det! Tycker ni om att ligga på soffan hela dagen och mår bra av det, gör det! (Fast att röra på sig liiite är nog bra i vilket fall..) Det jag ville komma fram till är att alla kommer alltid att ha komplex över något på sin kropp men lär er att acceptera det. Ända sedan jag var liten har jag haft komplex över mina framtänder som är snea, jag log aldrig så jag visade tänderna på något skolfoto eller foto över huvudtaget. Men vafan, utan mina snea tänder är det inte jag. Jag har heller aldrig varit sådär liten och smal som jag ville vara. Men blev jag sämre för det? Ja det kan hända. MEN... hahaha nej skojja. Det är klart att det finns dagar då jag tycker jag är fet, ful och allmänt fel. Men då är det bara att lyfta upp hakorna och klappa sig på bilringarna och säga till sig själv "Det hade kunnat vara värre. Du har en underbar familj, underbara vänner och en underbar pojkvän som tycker om dig precis som du är, vad gråter du för??"
 
Moral of the story: Lyft upp hakorna och släpp kaggen fri, du är fin som du är!
 
 
 
 
 

Måndag

Hej! Länge sen sist nu igen. Men orkar inte blogga då jag jobbar. Har ingen ispiration då... Men nu är jag ledig i ett par veckor så nu ska jag försöka få liv i bloggen igen.

I lördags stod det shopping på schemat och vi kom hem med en ny tv, ny mobil till mig och några klädesplagg. Sommargarderoben behövdes verkligen fyllas på... Kanske visar jag några av mina inköp senare.
Gårdagen bestod av att ligga i soffan och kolla på nya tvn mest hela dagen. Men det är ju det som söndagar är till för.

Nu ska jag gå ut i solen och försöka få lite färg!

Jag älskar dig




Jag vandrar i ett sommarregn

Förlåt för dålig uppdatering.
Kom hem från jobbet för en stund sedan och nu ligger jag i sängen och chillar innan jag ska pallra mig till stallet. (När jag skrivit föregående mening tittade jag ut genom fönstret och ångrade mig.) Någon har öppnat himlen där uppe. Stallet får vänta en liten stund.

I morse väckte älskling mig klockan fem och hade gjort frukost. Jag blev så förvånad att jag var tvungen att fråga honom om han gick i sömnen. (Han brukar nämligen göra det..) Annars när vi ska upp så tidigt brukar jag få väcka honom 1000 gånger och till sist dra honom ur sängen. Men i morse var det tvärtom. Hehe.

I går var det söndag och som ni vet är söndag = filmkväll. Vi bröt skräckismönstret och kollade på horrible bosses. En helt okej film som hade sina ställen som var väldigt roliga. Annars inte riktigt min typ av film.

På lördagen var vi på Sebbens systerdotter, lilla Julias dop. Och senare på kvällen var vi ute och dansade med våra fina vänner Anton & Lissi. Och nu tänker ni "Dansade, aah dom var på krogen" Men nej. Vi kör pensionärsdans fullt ut. Och roligt är det! Haha!

I fredags åt vi världens största glass och åkte mustang runt i stan. Kan knappast bli bättre än så!


Martina i profil



Sommarlovet har börjat. Utan lov dock. Ska jobba nu två veckor framåt och sen får vi se vad som händer innan jag jobbar två veckor i juli igen. Behöver ju pengarna så. Fast liite jobbigt måste jag erkänna att det är att gå upp vid fem varje morgon... Och att städa är ju inte heller roligt alla dagar.. Men nåja! Money Money Money, must be funny, in a rich womens world..!

Nu ska jag sova så jag inte ser ut som en sömngångare med sömnbesvär i morgon också...

party hela helgen

Jag lever, jag lever. Det har bara varit väldigt mycket nu i helgen. På fredagen firade vi min pojkvän/sambo för att han nu har blivit utexaminerad rörmokare. Not bad! Stort grattis till dig älskling :) Och i lördags sprang vi på fem stycken studentkalas var av två av dem tillhörde mina bästa vänner genom tiderna Elin & Benjam som tog studenten, stort grattis till er också! På kvällen var vi givetvis ute och firade med alla studenter och gjorde stan osäker. Väldigt väldigt roligt! Och väldigt roligt var det också att träffa på gamla klasskamrater från högstadietiden som jag inte sett på tre hela år. Gårdagen var dock mindre rolig med tanke på två dagars festande men det gick an och vi var på ytterligare två studentkalas. Mot kvällen var vi verkligen t r ö t t a. Så vad passade då inte bättre än en dålig skräckfilm tillsammans med denobligatoriskasöndagsfilmklubben. haha. I dag har jag jobbat och sedan bara tagit det lugnt, vilket jag kommer att fortsätta med resten av kvällen också..





RSS 2.0