Livet är en enda stor fest

Ursäkta för dålig uppdatering här igen... Men nu ska jag berätta om förra helgen! På fredagen var det ju som tidigare nämt min födelsedag och jag gick omkring och var nervös hela dagen för vad som skulle hända på kvällen, haha. Men när älskling kom hem från jobbet gick vi på bio med Lissi & Anton och såg En gång i Phuket. Riktigt rolig film var det! Efteråt köpte vi glass vid mäccen och sen skulle vi åka hem. Trodde jag. Men när vi stannade till vid Sebbens föräldrar och jag väntade i bilen för att han skulle "hämta något" kommer en (två?) svartklädd person in i bilen och sätter en ögonbindel på mig. Det ironiska i den händelsen var att jag två minuter tidigare hade sagt till Sebben att "ni har ju åtminstone inte satt på mig någon ögonbindel ännu" haha. Nåja, då körde vi runt lite här och där så att jag inte skulle veta vart vi var på väg och när vi till slut stannade och jag klev ur bilen stod alla vännerna där och ropade grattis. Underbara vänner man har!  Så då festade vi loss hela natten, grillade och hade det bra. :) Stort tack till alla, ni är bäst!
 
På lördagkvällen var det bara att tagga till igen för då skulle vi till klacken och festa till Pandora & Janne Grönroos, Basic Elements, Face84 och Triio peråsetzi (stavning??) Riktigt lyckad kväll det också och jag blev gratulerad av Pandora och Janne, hehe. Och hjälp vilket liv det blev i publiken när dom spelade Drottningen av Åland!
 
Söndagen bestod av ännu mera kalas och när kvällen kom kan jag säga att vi var riktigt riktigt trötta. Men vad gör det, jag älskar att ha program hela tiden! Sebben brukar säga till mig att man måste ha tråkigt och ta det lugnt i bland för att kunna ha roligt och hålla igång, men äh, livet är en enda stor fest!
 
Bild lånad av Elin!
 
 

RSS 2.0